back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації до Срібнянського району та м. Прилуки

15-11-2011 | 17:20

15 листопада голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко з робочою поїздкою перебував у Срібнянському районі та м. Прилуки.

У с. Сокиринці Срібнянського району очільник області разом із головою Срібнянської райдержадміністрації Олегом Власенком, головою районної ради Григорієм Голдовським, Сокиринським сільським головою Анатолієм Маснухою побував на довгобуді нової школи, яку почали будувати ще у 1991 році, але після першого поверху будівництво припинилося. Неодноразово районна влада порушувала питання добудови на рівні області, зверталась до народних депутатів, але все було безрезультатно.

Як запевнив Володимир Хоменко, школа у Сокиринцях буде обов’язково добудована.

Під час огляду довгобуду голова облдержадміністрації з районним керівництвом визначили, які об’єкти будуть включені до проекту будівництва та реконструкції нинішніх діючих приміщень школи.

Голова облдержадміністрації побував також у класах діючої школи та дитячому садку.

Проблемою Сокиринець, яку не вирішити без допомоги влади, є завершення газифікації села. Керівник області пообіцяв своє сприяння і допомогу, щоб найближчим часом газопровід було введено в експлуатацію.

Під час перебування у м. Прилуки Володимир Хоменко відвідав будівництво нового корпусу школи-гімназії №1 в Прилуках. Керівник області цікавився обсягом та графіком виконання робіт, станом використання виділених коштів.





Прес-служба облдержадміністрації