back

Посольство Німеччини в Україні надає підтримку мікропроектам, спрямованим на поліпшення умов життя бідних верств населення

11-02-2016 | 09:02

Посольство Федеративної Республіки Німеччини надає сприяння мікропроектам, спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення їхньої довгострокової дієвості з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2016).

Заявки до закінчення терміну подання заявок можуть подавати організації / установи (не підприємства), не спроможні профінансувати свій проект самотужки.

Посольство підтримує організації/установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і не фінансової природи, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Термін подання заявок - до 26.02.2016.

Більш детальна інформація за посиланням.

За інформацією щодо участі звертайтеся до Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації за тел. (0462) 669-381 та 675-016.