back

Триває підготовка до Всеукраїнської наукової конференції

21-11-2011 | 16:15

21 листопада заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань Віктор Тканко провів чергове засідання робочої групи щодо виконання Указу Президента України «Про заходи в зв’язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії». Указом передбачається проведення у 2011 році Всеукраїнської наукової конференції, присвяченої партизанському руху в Україні у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. На попередньому засіданні було вирішено провести її 14 грудня у м.Корюківка.

Учасники засідання розглянули та обговорили пропозиції до плану проведення конференції, визначились з орієнтовною її назвою.

Також було обговорено підготовку роздаткових матеріалів для учасників заходу, видання відповідної науково-документальної та науково-популярної літератури, узгоджено списки гостей, виступаючих, інші організаційні питання.

Під час засідання Віктор Тканко акцентував увагу присутніх на необхідності широкого анонсування конференції, як у друкованих засобах інформації, так і на радіо, телебаченні.

За результатами наради готується відповідне доручення.







Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації