back

Німецька Служба Старших Експертів надасть безкоштовні консультації

10-02-2016 | 12:57

Німецька Служба Старших Експертів SES - фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва - це провідна громадська організація Німеччини, яка об'єднує фахівців і керівних працівників, що надають консультативні послуги на громадських засадах.

Послуги SES розраховані перш за все на малі і середні підприємства, органи комунального управління, палати і економічні об'єднання, соціальні та медичні установи, а також організації, що працюють в сфері освіти і підвищення кваліфікації. Крім цього SES успішно співпрацює з іншими міжнародними організаціями з розвитку.

За допомогою Харківського німецького центру, який є Регіональним представником програми Німецької Служби Старших Експертів Ви можете запросити ses-експерта. Це відкриває нові можливості для організацій, підприємств, установ по залученню німецьких фахівців в різних галузях в якості експертів-консультантів.

Для участі необхідно заповнити заявки.

Більш детальна інформація за посиланням.

За інформацією щодо участі звертайтеся до Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації за тел. (0462) 669-381 та 675-016.