back

Голова облдержадміністрації ознайомився з ходом добудови та реконструкції міжнародного автомобільного пункту пропуску «Нові Яриловичі»

20-10-2011 | 16:20

Темпи робіт, які ведуться на розбудові міжнародного автомобільного пункту пропуску «Нові Яриловичі» на українсько-білоруському кордоні, в цілому задовольняють керівництво області. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко під час перебування на об’єкті.

Мета реконструкції пункту пропуску – збільшення пропускної здатності майже вдвічі, до 5000 автомобілів на добу. Введення цього об’єкту в експлуатацію заплановане на кінець 2011 року. На сьогоднішній день залишилося завершити внутрішні роботи та технічне оснащення.

Після закінчення реконструкції в «Нових Яриловичах» запрацюють ще 8 смуг для перетину кордону. Вже побудовані 3 корпуси – адміністративний, оглядовий та службовий, заплановано також встановлення нового обладнання.

«Темпи робіт, які ведуться на міжнародному пункті пропуску «Нові Яриловичі», дають всі підстави говорити про те, що у наступному році перетинати цей пропускний митний пункт громадянам нашої та інших країн стане набагато простіше і комфортніше.

Це усуне багато незручностей, які існують зараз – зокрема, черги і втрата часу. А загалом усі позитивні зміни, що заплановані на цьому об’єкті, відповідатимуть світовим стандартам та працюватимуть на покращення іміджу нашої держави», - підкреслив Володимир Хоменко.








Прес-служба облдержадміністрації