back

Запрошуємо обговорити План заходів до Дня Героїв Небесної Сотні

08-02-2016 | 15:38

З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, увічнення їх великої людської та громадянської відваги та самовідданості, сили духу і стійкості патріотів, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи європейське майбутнє України та на підтримку ініціатив громадськості, обласною державною адміністрацією розроблено відповідний проект плану заходів зі вшанування в області у 2016 році подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 8 лютого до 15 лютого 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту плану заходів, а також пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні, надсилати до 15 лютого 2016 року на електронну адресу: [email protected].

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції до Плану заходів зі вшанування подвигу учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні».

Контактна особа: Жирнов Ігор Іванович, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації