back

Вітання до Дня працівника соціальної сфери

04-11-2011 | 16:40

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Свої напружені трудові будні ви наповнюєте добрими справами, турботою про нужденних та конкретною допомогою людям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Самовіддане служіння обраній справі, почуття обов’язку та щедрість душі приносять вам заслужену повагу тих, кому ви щодня несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте впевненості у завтрашньому дні.

Сьогодні державна політика в гуманітарній сфері спрямована на підвищення соціальних стандартів у суспільстві та забезпечення конституційних прав громадян, поліпшення соціальної захищеності людей.

Як зазначив Президент України Віктор Янукович, знання, ініціатива та наполегливість працівників соціальної сфери країни мають служити практичному втіленню масштабних соціальних програм і національних проектів, що покликані сприяти оновленню усіх сфер суспільного життя, поліпшенню пенсійного забезпечення і соціального захисту населення.

Впевнені, що реалізації положень Програми Глави держави щодо подальшої розбудови заможної, соціально орієнтовної та процвітаючої країни сприятиме об’єднання зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників соціальної сфери області.

Бажаємо вам добра і здоров’я, благополуччя та злагоди в родинах, вагомих здобутків у важливій та почесній справі на благо України та рідної Чернігівщини.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник