back

Робоча поїздка народного депутата України Едуарда Прутніка до Семенівського району

11-11-2011 | 15:17

11 листопада народний депутат України Едуард Прутнік здійснив робочу поїздку до Семенівського району. Разом з ним працював у Семенівці також перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

У рамках поїздки посадовці взяли участь у церемонії підписання договору про підведення блакитного палива на одну з віддалених вулиць Семенівки між підприємством «Чернігівгаз» та членами кооперативу «Сенько», який утворили мешканці вулиці та провулку ім. Сенька. Кошти на проведення підвідного газопроводу, який будуть робити навесні 2012 року, виділяють газовики, частину коштів на проведення газових мереж по вулиці мають проавансувати члени кооперативу.

Під час спілкування з мешканцями вулиці Едуард Прутнік зазначив, що цей конкретний проект по поліпшенню добробуту людей буде обов’язково реалізовано.

Далі маршрут пролягав до Семенівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№1, де відбулося урочисте відкриття реконструйованої котельні цієї школи.

Виступаючи на урочистостях Станіслав Прокопенко зазначив: «Сьогодні в житті Семенівської загальноосвітньої школи № 1, та, мабуть, і всього Семенівського району нерядова подія. Стараннями багатьох людей вдалося завершити доволі фінансово затратний проект – реконструкцію котельні цієї школи. Загальні витрати на реконструкцію об’єкта склали 927, 3 тис. гривень".

Едуард Прутнік відзначив, що Уряд і держава обрали шлях активного впровадження енергозберігаючих технологій та використання альтернативних видів палива, тому при розробці даного проекту реконструкції був врахований цей важливий аспект.

Слова подяки звучали на адресу керівників району, розробників проекту, безпосередніх виконавців за швидку і якісну роботу по реконструкції котельні.

Під час поїдки Едуард Прутнік і Станіслав Прокопенко також взяли участь в урочистому відкритті реконструйованої котельні на території Семенівської гімназії №2 по вул.Шкільна, яка тепер забезпечує якісне і стабільне теплопостачання для трьох найбільших освітніх осередків міста, а саме: Семенівської гімназії № 2, дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко» та Будинку творчості дітей та юнацтва. Слід зазначити, що протягом жовтня-листопада поточного року ВАТ «Облтеплокомуненерго» провело реконструкцію котельні. Було демонтовано один існуючий газовий котел, замість якого встановлено котел марки «Kriger», який працює на альтернативних видах палива. Його потужність становить 0,5 Мвт (мегават). Вартість виконаних робіт становить 820 тис. грн.

Вітаючи вчителів, школярів, батьків з цією подією гості відзначили, що у 2011 році в районі започатковано добру традицію – введення в експлуатацію реконструйованих котелень.

Було запевнено, що органи державної влади будуть робити все для стабільності в освіті та забезпечення належних умов навчання.

Цього ж дня Едуард Прутнік разом із Станіславом Прокопенком взяли участь у розширеному спільному засіданні колегії Семенівської районної державної адміністрації та президії районної ради, на якому розглядалося питання соціально-економічного розвитку району за підсумками 9 місяців 2011 року

У своєму виступі на колегії Едуард Прутнік відзначив, що завдяки реалізації програми Президента України та зусиллям влади всіх рівнів на Семенівщині вже зроблено чимало добрих справ. Попереду реалізація ще більшого числа соціальних проектів .

Станіслав Прокопенко під час засідання колегії звернув увагу на основні проблемні питання, які потребують першочергової уваги з боку керівництва району та наголосив: «Сьогодні нашою основною стратегічною метою повинно стати – перетворення Чернігівщини в конкурентоспроможний, інвестиційно привабливий регіон з високим рівнем життя населення .

Поважні гості закликали актив району до співпраці на благо України та рідного краю.











Фото редакції районної газети "Життя Семенівщини"