back

Микола Стрілець взяв участь в урочистостях з нагоди 45-ти річчя Сосницької дитячої музичної школи

20-10-2011 | 09:19

19 жовтня заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець взяв участь в урочистостях з нагоди 45-ти річчя Сосницької дитячої музичної школи.

Звертаючись до присутніх на святі Микола Стрілець зазначив, що серед випускників школи є викладачі музичних шкіл області, вчителі музики загальноосвітніх шкіл, музичні керівники дитячих садків, працівники культурно-освітніх закладів Чернігівщини, що свідчить про високий рівень викладання та відповідального ставлення педагогів до духовного та культурного розвитку кожної обдарованої особистості.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка він привітав учнів, викладачів, гостей свята, побажав невичерпного натхнення, подальших творчих злетів в ім’я процвітання рідного краю та вручив відзнаки облдержадміністрації.

В урочистостях також взяли участь помічник народного депутата Верховної Ради України Ігоря Рибакова, керівник служби голови депутатської фракції «Реформи заради майбутнього» Тетяна Іванова, голова районної державної адміністрації Василь Колос, голова районної ради Олег Трамана, випускники музичної школи.

Керівник служби лідера депутатської фракції «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова від імені народного депутата України привітала зі святом працівників школи та вручила подарунки.