back

Відбулася кущова нарада на базі Бахмацького району

19-10-2011 | 17:00

19 жовтня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів кущову нараду на базі Бахмацького району за участю голів районних державних адміністрацій ближніх районів.

На нараді йшлося про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України та роботи зі зверненнями громадян, реалізації райдержадміністраціями повноважень, визначених Законом України «Про місцеві державні адміністрації» щодо соціально-економічного розвитку районів та виконання завдань, визначених органами виконавчої влади вищого рівня та власними рішеннями.

Голови райдержадміністрацій поінформували про виконання місцевих бюджетів за підсумками 9-ти місяців та окреслили подальші дії щодо забезпечення виконання планових річних показників бюджету 2011 року.

Зокрема, обговорено пропозиції щодо напрямків використання коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій.

У ході зустрічі акцентовано увагу на необхідності вироблення спільної позиції органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування при формуванні проектів бюджетів на 2012 рік.