back

28-01-2016 17:00

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту звіту про виконання у 2015 році
обласної Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області на 2011–2015 роки

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2015 році обласної Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області на 2011–2015 роки.

Програма висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області на 2011–2015 роки спрямована на налагодження більш активного спілкування органів державної влади та місцевого самоврядування з населенням області, його оперативного інформування про події соціально-економічного і суспільно-політичного життя, діяльність обласної державної адміністрації, її структурних підрозділів, обласної ради, спрямовану на подолання негативних тенденцій в усіх сферах життєдіяльності області.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2015 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 29 січня по 12 лютого 2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 13 лютого 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. 67-58-91, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Слезко Ігор Іванович, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації — начальник Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Проект звіту про виконання у 2015 році обласної Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області на 2011–2015 роки

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода