back

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності

23-11-2011 | 14:09

23 листопада відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, яке провів заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації, голова даної комісії Микола Стрілець. В засіданні взяв участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Учасники засідання розглянули двадцять питань порядку денного щодо надання дозволів комунальним підприємствам на списання з балансу майна, встановлення для окремих організацій зменшеного розміру плати за оренду приміщень у будівлях комунальної власності області тощо.

Також комісія погодила пропозиції до плану своєї роботи на 2012 рік, розглянула інформацію про стан надходження платежів від приватизації та відчуження майна спільної власності територіальних громад області у 2011 році.

Всі питання порядку денного були вирішені позитивно. Найбільш гостру дискусію викликало звернення ТОВ «Екологія-Сервіс» про включення цілісного майнового комплексу бази відпочинку у м. Ялта до переліку об’єктів приватизації. Після детального обговорення даного питання члени комісії прийняли рішення щодо задоволення заяви ТОВ «Екологія-Сервіс» за умови надання погоджень відповідними органами виконавчої влади та місцевого самоврядування за місцем розташування об’єкту.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації