back

Відбулось чергове засідання правління Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

03-11-2011 | 17:05

3 листопада 2011 року відбулось чергове засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, в якому взяла участь заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус.

На засіданні правління розглянуті такі питання:

1.Про внесення змін до плану засідань правління Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2011 рік.

2.Про роботу правління обласного відділення Фонду за звітний період.

3.Про вибори голови правління обласного відділення Фонду.

4.Про вибори заступників голови правління Фонду.

5.Про внесення змін до бюджету Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в розрізі органів відділення Фонду на 2011 рік.

6.Про підсумки виконання постанов правління обласного відділення Фонду «Про фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду в 2011 році».

7.Про внесення змін до програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та її кошторису на 2011 рік.

8.Про план розподілу путівок на ІІІ-ІV квартали 2011 року.

Зокрема, відповідно до чинного законодавства, статті 10 (п.2) Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» від 18.01.2001 року №2240-ІІІ, п.5 Регламенту правління Фонду від 5 червня 2001 року, інших нормативних документів у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування голова правління обласного відділення Фонду, обирається з членів правління строком на 2 роки почергово від представників кожної сторони. Отже, в поточному році закінчився термін представників від держави, тому рішенням правління обласного відділення Фонду обрано голову правління від представників роботодавців Попова Віктора Петровича, голову наглядової Ради КСК «Чексіл». Також було обрано заступників голови правління від представників держави Хомик Олександру Дмитрівну, заступника начальника головного управління економіки обласної державної адміністрації, та від представників застрахованих осіб Богдана Миколу Андрійовича, голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

За інформацією обласного відділення
Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності