back

З нагоди Дня міліції України

20-12-2011 | 16:21

20 грудня виповнюється 20 років міліції України.

З нагоди ювілею працівників органів внутрішніх справ Чернігівщини привітали керівники області та міста, колеги та друзі.

Зі словами привітання до працівників та ветеранів органів внутрішніх справ області звернувся начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області Олександр Михайлик.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

«Органи внутрішніх справ – один з найважливіших інститутів державності, який забезпечує правопорядок, безпеку особи у суспільстві, сприяє становленню правової держави. Від їхньої злагодженої і чітко організованої роботи багато в чому залежить соціальне, політичне й економічне життя країни, спокій і впевненість людей.

На сучасному етапі пріоритетним завданням для органів внутрішніх справ Президент України Віктор Янукович визначив створення правоохоронного відомства європейського зразка. За висловленням Глави держави, країна потрібна сильна, дієва, оснащена, захищена міліція, яка відповідає міжнародним стандартам і реформується відповідно до сучасних тенденцій»,- наголосив керівник області.

За його словами, відповідна реформаторська робота, спрямована на підвищення ефективності оперативно-службової діяльності та зміцнення довіри органам правопорядку з боку населення проводиться і органами внутрішніх справ Чернігівщини.

На рахунку ветеранів і діючих співробітників органів внутрішніх справ області чимало досягнень, які свідчать про мужність і героїзм, відмінну професійну виучку, вірність своєму обов’язку.

«За сухими цифрами – напружена робота, безсонні ночі, сотні розкритих злочинів. Часом ціною власного життя ви забезпечуєте безпеку жителів області, гідно стоїте на захисті інтересів, честі, гідності кожного громадянина.

Упевнений, що ваша компетентність, оперативність, професійна підготовка, стійкість і мужність, відданість обраній справі і надалі слугуватимуть надійною гарантією соціальної стабільності в нашій області та державі», - зауважив Володимир Хоменко.

Обласною державною адміністрацією для управління Міністерства внутрішніх справ України в області придбано три легкових автомобілі, ключі від яких голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вручив начальнику УМВС України в області Олександру Михайлику.

Володимир Хоменко також вручив відзнаки облдержадміністрації кращим працівникам органів внутрішніх справ області.

З вітальним словом до присутніх також звернулися голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, які також вручили відзнаки обласної та міської рад.

























Прес-служба облдержадміністрації