back

Готується до підписання Меморандум між ОДА та обласною організацією ВГО «Союз Чорнобиль України»

11-11-2011 | 09:46

10 листопада заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів засідання робочої групи щодо підготовки до підписання Меморандуму між обласною державною адміністрацією та обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України».

До складу робочої групи увійшли голова обласного відділення Українського національного Фонду допомоги інвалідам Чорнобиля Євген Сонник, голова Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Олександр Аніщенко, представники головного управління праці та соціального захисту населення.

Учасники засідання обговорили і уточнили текст Меморандуму. Усі пропозиції, що надійшли до робочої групи були узагальнені та враховані в тексті документа.

Метою Меморандуму є покращення соціального захисту чорнобильців, а саме забезпечення соціальних виплат, надання пільг, компенсацій і гарантій у розмірах, передбачених законами України про Державний бюджет на відповідний рік та постановами Кабінету Міністрів України.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації