back

Функціонування систем життєзабезпечення населення має бути на постійному контролі

16-01-2016 | 11:32

15 січня перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, директор Департаменту ЖКГ Чернігівської ОДА Юрій Євтушенко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та керівники підприємств життєзабезпечення взяли участь у селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка. На порядку денному — нагальні питання.

Зокрема забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2015/16 року та вчасний розрахунок підприємств теплоенергетики за спожитий природний газ.

Значну увагу було приділено питанню проведення для населення перерахунків вартості послуг з централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря та в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі.

Також, зважаючи на погіршення погодних умов, Геннадій Зубко зобов’язав голів облдержадміністрацій тримати на постійному контролі ситуацію з функціонуванням систем життєзабезпечення населення.

За повідомленням Департаменту житлово-комунального господарства,
регіонального розвитку та інфраструктури ОДА