back

Новорічні подарунки для багатодітних родин Ніжинщини

13-01-2016 | 09:50

В області уже п’ятий рік реалізовується Програма «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області до 2015 року». Згідно неї, багатодітні родини отримують значну матеріальну підтримку.

Тож і цьогоріч 25 родин області отримають хороші різдвяні подарунки: двоярусні ліжка чи побутову техніку, і звичайно ж солодкі презенти для малечі.

Вчора, 12 січня, три сім’ї з Ніжинщини приймали вітання від першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніни Лемеш та представників місцевої влади.

Наталя Сулімовська з Ніжина виховує шестеро дітей. Основним доходом сім’ї є соціальна допомога. До того ж родина проживає у найманому будинку. Тож будь-яка допомога та підтримка є вагомою як для матері, так і для дітей.



Інша ніжинка Світлана Руденко теж має шестеро дітей. Двоє вже студенти,троє ходять до школи, а трьохрічна Даринка перебуває з мамою вдома.

Родина мешкає у власній 3-х кімнатній квартирі.



Третя родина проживає в селі Довге Ніжинського району. Тарасенки виховують п’ять дошкільнят та п’ятикласника.



Керівники області та району поспілкувалися з родинами, привітали із святами та побажали здійснення усіх задумів та звершень, на які сім’я сподівається в новому 2016 році.

У свою діти дякували гостям колядками.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації