back

Новорічні свята не скінчились. Різдвяні подарунки для багатодітних сімей.

11-01-2016 | 11:29

6 січня з нагоди новорічних та різдвяних свят перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш з вітаннями та подарунками завітали у домівки багатодітних сімей Щорського, Корюківського та Менського районів.

У Щорському районі в с. Чепелів Леонід Сахневич та Ніна Лемеш разом з головами районної ради та райдержадміністрації завітали до сім’ї Віктора та Олени Ващенків, які разом виховують 5 діточок. Малеча розповідала гостям вірші та співала пісень. Задля поліпшення побутових умов сім’ї на її прохання подарували двоярусне ліжко.





У Корюківському районі побували у гостях у сім’ях Михайлових з міста Корюківки та Куксач із села Сахутівка. Дітки підготували гостям подарунки, виготовлені власноруч. Багатодітні родини отримали в подарунок бойлер для нагріву води та газову плиту, діти ж раділи від отриманих солодких ласощів.








У Менському районі керівників району та області радісно зустрічала багатодітна сім’я Сергія та Ірини Яніних, переселенців з Донецька. У родині виховуюється 5 дітей. Малюки тепло прийняли гостей, грали на музичних інструментах, розповідали вірші та пригощали їх власноруч приготованими солодощами. На прохання родини їй подарували двоярусне ліжко.








Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації