back

Подальші дії щодо відновлення санації будівельної компанії «Домобудівник»

06-01-2016 | 10:49

8 грудня 2015 року Господарським судом міста Чернігова було прийнято рішення про початок ліквідаційної процедури ПАТ БК «Домобудівник».

З метою зняття соціальної напруги, що виникла у зв’язку з припиненням господарської діяльності будівельної компанії «Домобудівник» та вирішення питання щодо отримання громадянами житла, яке було ними викуплене ще на стадії незавершеного будівництва, у приміщенні Чернігівської міської ради відбулася робоча нарада.

У нараді взяли участь голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, представник голови комітету кредиторів — заступник начальника Управління капітального будівництва ОДА Сергій Нітченко, а також арбітражний керуючий та інвестор.

Учасниками зустрічі було прийняте спільне рішення щодо необхідності організації зустрічі керівництва області та міста з повноваженим представником банку «Аваль» та інвестором щодо вжиття всіх необхідних заходів для підготовки та реалізації нового плану санації підприємства та відновлення відповідної процедури щодо будівельної компанії «Домобудівник».



За інформацією Управління капітального будівництва
Чернігівської ОДА