back

Голова облдержадміністрації провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Китайської Народної Республіки в Україні

18-11-2011 | 12:22

18 листопада голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів зустріч з делегацією Китайської Народної Республіки на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Китайської Народної Республіки в Україні Чжан Сіюнем.

Головною темою зустрічі стало поглиблення українсько-китайських стосунків, зокрема, розширення їхньої торгівельної та інвестиційної складових.

Надзвичайний і Повноважний Посол Китаю відзначив, що сьогодні такі відносини є дуже важливими, і китайська сторона готова до співпраці.

Голова облдержадміністрації ознайомив Чжан Сіюня з основними напрямками розвитку регіону та подальшими перспективами, а також акцентував увагу на можливості інвестування китайською стороною пріоритетних проектів соціально-економічного розвитку області.

Сторони також наголосили на необхідності поглиблення співробітництва в економічній та інших галузях, що становлять обопільний інтерес.

У програмі перебування делегації також передбачено відвідування ЗАТ «Чернігівський автозавод» та ознайомлення з роботою Чернігівського відділення ПАТ «Сан ІнБев Україна».











Прес-служба облдержадміністрації