back

Працівників прокуратури області привітали з професійним святом

01-12-2011 | 12:50

1 грудня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури, у яких взяли участь голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівській міський голова Олександр Соколов, Архієпископ Чернігівський та Новгород-Сіверський Амвросій, представники судів, ветерани та працівники прокуратури області. 2011 рік є ювілейним для органів прокуратури, адже вони розпочали свою діяльність 20 років тому - у 1991 році.

Відкриваючи урочисте зібрання, Володимир Хоменко зауважив, що розвиток України як суверенної демократичної держави неможливий без дотримання гарантованих Конституцією України прав і свобод людини на основі утвердження верховенства права та зміцнення правопорядку. Від діяльності прокуратури значною мірою залежить збереження політичної і економічної стабільності, громадянського миру та спокою в державі, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня.

«Упевнений, що своєю сумлінною працею ви і надалі забезпечуватиме ефективну протидію злочинності, надійно захищатиме правопорядок в регіоні. Нехай сумління та професійна майстерність будуть незмінними ознаками виконання своїх службових обов’язків», - наголосив керівник області.

Володимир Хоменко привітав усіх працівників контролюючого органу області з професійним святом, побажав міцного здоров’я, благополуччя і злагоди в родинах, невичерпної енергії, нових успіхів у справі служіння рідній Україні та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Працівників прокуратури області привітали також Іван Коробка і Олександр Соколов і нагородили кращих із них відзнаками обласної ради та Чернігівського міськвиконкому.

Зі словами мира, любові та злагоди звернувся до усіх присутніх Архієпископ Чернігівський та Новгород-Сіверський Амвросій. З нагоди 20-річчя органів прокуратури він вручив прокурору Чернігівської області Сергію Мірошниченку Грамоту та орден Нестора Літописця, а всім працівникам прокуратури подарував ікону князя Володимира.

Завершилися урочистості святковим концертом артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації