back

Напередодні Нового року «Мрія» здійснилася, а «Калинонька» – розцвіла. У Чернігівському районі відкрилися два дитячі садки

31-12-2015 | 09:37

Наприкінці року мережа дошкільних навчальних закладів Чернігівського району розширилася на села Рудка і Новий Білоус. Напередодні свят голова ОДА Валерій Куліч виконав приємний обов’язок і урочисто відкрив «Калиноньку» і «Мрію» на радість малечі і батькам.

Обидва ДНЗ розмістилися в приміщеннях сільських шкіл: свіжо відремонтовані та обладнані коштом держави, місцевих бюджетів та меценатів, дитсадки вже розпочали роботу. Рудківським ДНЗ «Калинонька» завідуватиме Ірина Петрівна Самохвалова, а Новобілоуською «Мрією» – Ольга Іванівні Борець.

З вітальними словами та символічними подарунками для обох дитсадків, крім голови ОДА Валерія Куліча, також приїздили новопризначений начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Микола Конопацький, голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та голова Чернігівської райдержадміністрації Віктор Корж.

У ході зустрічей Валерій Куліч також анонсував очікуване в найближчий час відкриття ДНЗ у селі Старий Білоус та продовження роботи з розширення мережі закладів дошкільної освіти наступного року.


Сюжет ЧОДТРК "Сівер-центр"


Прес-служба облдержадміністрації