back

Відзначили спортивний ювілей

30-12-2015 | 10:27

Учасники та призери Олімпійських ігор, європейських та світових чемпіонатів, провідні тренери, фахівці з фізичної культури і спорту, меценати та благодійники, причетні до олімпійського руху на Чернігівщині, відзначали вчора 25- річчя утворення Національного Олімпійського Комітету України.

Проводила святкову зустріч відома чернігівська спортсменка, а нині — директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона коротко нагадала присутнім історію Олімпійського руху в Україні та на Чернігівщині і привітала з ювілеєм.

Представниці Національного Олімпійського комітету Олена Пахольчик та Вікторія Весєлова вручили подяки НОК України Валерію Кулічу, члену НОК України, голові обласного осередку НОК України, Ніні Лемеш, заслуженому майстру спорту України з біатлону, учасниці Олімпійських ігор, Віктору Кияновському, голові правління ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" та Денису Хренову, в. о. Генерального директора ПАТ Сан ІнБев Україна, які активно підтримують чернігівських спортсменів, а також активістам олімпійського руху в області Володимиру Лучку, Сергію Іващенку, Миколі Аксюті та колективу Державного центру олімпійської підготовки з біатлону.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч, який також очолює обласний осередок НОКу, привітав спортсменів та вручив грамоти Відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області.

— Дякую усім тренерам та їх вихованцям, які своєю наполегливою працею, високими спортивними досягненнями прославляють не лише нашу область, а й усю Україну, — сказав Валерій Куліч.

Спілкування учасників олімпійського руху Чернігівщини відбулось у теплій, невимушеній атмосфері.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації