back

Новорічне свято у вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей

29-12-2015 | 14:03

Сьогодні, 29 грудня, вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей облдержадміністрації вітали з новорічними святами перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич та начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Людмила Зеленько.

Гості ознайомилися з роботою закладу, розташованому у селі Хмільниця Чернігівського району. Поцікавилися реабілітаційно-виховним процесом, умовами перебування дітей та переглянули святкову виставу, підготовлену дітьми.

Нехай над вашими головами завжди буде мирне небо. А всі новорічні бажання обов’язково здійснюються, — зазначив Леонід Сахневич, вручаючи малечі солодкі подарунки.

Варто зазначити, що заклад розрахований на 50 вихованців. Наразі на реабілітації перебуває 37 дітей.

Особливість центру полягає в тому, що соціально-психологічна допомога надається не лише дітям, а й їх батькам чи опікунам.

До слова, святкові заходи з нагоди новорічних свят уже відбулися в усіх центрах соціально-психологічної реабілітації дітей області. Без подарунків та привітань не залишилась жодна дитина.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації