back

Готовність до Нового року комплексна: Чернігівщина – з бюджетом і ялинкою

28-12-2015 | 11:56

Головний фінансовий документ області – бюджет 2016 року – прийнято. У п’ятницю, 25 грудня, «за» проект, підготовлений Департаментом фінансів Чернігівської ОДА, проголосували 42 депутати обласної ради.

«Захищав» проект директор департаменту Валерій Дудко. Після майже півгодинної промови, роз’яснень та відповідей на запитання, депутатський загал констатував, що бюджет не ідеальний і навряд чи претендує на те, щоб називатися бюджетом розвитку. Проте більшість погодилася із запропонованим і домовилася доопрацювати документ, внісши відповідні поправки і доповнення на наступній січневій сесії обласної ради. З інформацією про результати розгляду решти питань порядку денного засідання представницького органу влади Чернігівщини можна ознайомитися на офіційному сайті Чернігівської обласної ради.



Наступного дня, в суботу 26 грудня, у неформальній святковій атмосфері голова ОДА Валерій Куліч із дітьми та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запалили вогні на головній ялинці Чернігівщини, встановленій на Красній площі обласного центру. Звертаючись до загалу, Валерій Куліч побажав миру та злагоди, родинного затишку та єдності всім жителям Чернігівщини й України.

Анонс культурно-мистецьких заходів, які відбуватимуться в Чернігові в новорічно-різдвяний період, доступний на офіційному сайті Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА.



Прес-служба облдержадміністрації