back

У наступному році відзначатимемо 25-ту річницю незалежності України

25-12-2015 | 07:55

Глава держави Петро Порошенко 3 грудня підписав Указ «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України».

Головні акценти документу:

широке висвітлення історії здобуття Україною незалежності, гідне відзначення 25-ї річниці цієї знаменної події, вшанування видатних історичних особистостей та сучасних діячів українського державотворення, захисників Батьківщини;

невідкладне здійснення соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок участі у зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, родин загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції, надання підтримки борцям за незалежність України у ХХ столітті та громадянам, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність України, її європейський вибір;

реалізація ініціатив громадськості, спрямованих на консолідацію українського суспільства, популяризацію України у світі, її культури, звичаїв і традицій, утвердження патріотизму та національної гордості.

Чернігівською ОДА розроблено проект Плану заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.

Даний проект розміщено на сайті ОДА в рубриці «Консультації з громадськістю». Його електронне обговорення триватиме до 23 січня 2016 року.

Шановні представники громадськості! Чекаємо від вас конструктивних змістовних пропозицій, які обов’язково буде відпрацьовано і враховано при затвердженні обласного Плану заходів.

Разом всією громадою Чернігівщини маємо гідно відзначити 25-у річницю незалежності України!


Увага! Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту Плану заходів надсилайте до 23 січня 2015 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту Плану заходів до Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України».

Контактна особа: Оксана Сердюк, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (тел. 67-58-91).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації