back

Сім’ї героїв зустріли Миколая в колі «Єдиної родини Чернігівщини»

21-12-2015 | 17:20

Члени сімей героїв-вихідців із Чернігівщини, загиблих у зоні АТО, вчергове зустрілися в обласному центрі. Цього разу – з нагоди дня Святого Миколая. Волонтерські організації та обласна державна адміністрація організували цілу низку заходів у рамках проведення акції «Єдина родина Чернігівщини».

Серед них – святкова інтермедія для дітлахів, концертна програма на театральній сцені, спілкування з психологами та юристами, зустріч із головою Чернігівської ОДА. Крім цього, члени «Єдиної родини» відбули молебень у церкві Святої великомучениці Катерини, шлях до якої супроводжувала почесна варта.

Всі дітлахи на додачу до святкового настрою, який їм створювали казкові персонажі, різноманітні майстер-класи, новорічний концерт, і те, чого вони чекали весь рік – зустріч зі Святим Миколаєм, отримали ще й солодкі подарунки. А дорослі, крім цього, мали можливість поспілкуватися за трапезним столом, відвідали тематичну виставку у військово-історичному відділі обласного історичного музею ім. В. Тарновського. Родини двох загиблих воїнів отримали ключі від квартир. Їх дружині сержанта Андрія Мансурова Тетяні й дружині сержанта Валентина Бойка – Людмилі вручив голова ОДА Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації