back

Переобрано голову обласної ради ветеранів

17-12-2015 | 16:52

На VIII звітно-виборчій конференції головою обласної організації ветеранів одноголосно переобрано Анатолія Івановича Москаленка.

На конференцію з’їхалися ветерани з усієї області. З 76 членів ради ветеранів присутнім був 71. В цілому ж ветеранська організація області — найчисленніша. Вона об’єднує понад 250 тисяч ветеранів війни та праці.

У роботі конференції взяв участь заступник голови облдержадміністрації Сергій Биконя.

— Ми живемо у період змін і чекаємо, що ці зміни поліпшать рівень нашого життя, принесуть, нарешті, мир, достаток та злагоду у наше суспільство. Мабуть, найбільше чекають і найбільше достойні цього наші ветерани, — зазначив Сергій Биконя. Він висловив вдячність ветеранам за їх багаторічну працю, внесок у розвиток держави та національно-патріотичне виховання молодших поколінь українців.

Учасники конференції заслухали звіти голови обласної ради ветеранів про роботу у 2015 році та ревізійної комісії обласної організації ветеранів, окреслили завдання організації на майбутній статутний термін, обрали новий кількісний та персональний склад ради ветеранів Чернігівщини.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації