back

Станіслав Прокопенко провів виїзні наради на об’єктах Козельця, Ніжина та Носівки

13-10-2011 | 08:03

12 жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко провів виїзні наради з питань будівництва та реконструкції на об’єктах у селищі Козелець, містах Ніжині та Носівці.

Зокрема, він перевірив хід робіт з реконструкції акушерсько-педіатричного корпусу Козелецької центральної районної лікарні. У результаті робіт ще цього року має бути зведено новий шатровий дах, встановлені вікна, двері, побудована котельня, об’єкт підключено до каналізації. На ці роботи у 2011 році із державного бюджету виділено близько 16 млн. грн. Завдяки активній роботі, що була проведена останнім часом обласною владою, цей довгобуд, закладений ще у 90-ті роки минулого століття, має бути здано в експлуатацію до відкриття чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".

Під час візиту до Ніжина Станіслав Прокопенко ознайомився з ходом капітального ремонту шляхопроводу через залізницю, де зараз відбувається заміна дорожнього покриття, а також з реконструкцією блоку «В» міського пологового будинку. Він зустрівся з Ніжинським міським головою М.Приходьком, керівниками будівельних організацій (ТОВ «Містобудівельний загін №12», КП Ніжинська ПШМК, ПП МПБП «Стимул»), головним лікарем пологового будинку та обговорив стан фінансування об’єктів і строки введення їх в дію.

У Носівці перший заступник голови облдержадміністрації особливо уважно оглянув будівництво школи №5, провів нараду з керівництвом району та представниками будівельних організацій «Укрбуд» та «Укрбудмонтаж». Обговорено деталі роботи, що проводиться, та хід освоєння коштів. Наголошено на необхідності суворого дотримання термінів здачі об’єкту – до першого червня наступного року.

Станіслав Прокопенко також перевірив хід ремонтних робіт на шляхопроводі з підходами через залізницю Київ-Москва та реконструкції терапевтичного відділення та відділення інтенсивної терапії Носівської центральної районної лікарні. Ремонтно-будівельні роботи на цих об’єктах перебувають на завершальній стадії. Об`єкти заплановано ввести в експлуатацію до кінця листопада цього року.

За підсумками нарад і зустрічей з керівниками органів влади та будівельних організацій дані відповідні доручення.






















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації