back

Привітання зі святом Різдва Христового

06-01-2012 | 15:20

Шановні християни Чернігівщини !

Прийміть сердечні вітання з нагоди величного свята Різдва Христового, що приносить в наші оселі відчуття затишку, сповнює серця вірою на краще, новими надіями та духовними силами.

Відзначення свята народження Ісуса Христа символізує для всього християнського світу духовне оновлення, а для християн славетної Чернігівської землі – ще й відродження прадавніх традицій святої віри наших предків у Христа Спасителя.

Усвідомлюючи високу духовну місію Церкви, сучасне християнство поділяє свою відповідальність за моральний стан та духовне зростання суспільства. Сьогодні ми є учасниками творення нового позитивного досвіду державно-конфесійних відносин.

З боку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування надається всіляке сприяння щодо створення умов для задоволення релігійних потреб віруючих, зокрема, реставрація та відкриття нових храмів і молитовних будинків.

Прихильно ставимось до діяльності священнослужителів, які прагнуть виховувати віруючих чесними й відповідальними громадянами Української держави, організовують доброчинну і милосердницьку роботу, допомагають хворим, одиноким людям похилого віку, опікуються проблемами виховання дітей та молоді.

Вітаючи усіх віруючих християн нашого краю зі світлим Різдвом Христовим, щиро бажаємо доброго здоров’я, миру і злагоди, Божої допомоги у життєвих випробуваннях.

Нехай Різдвяні піснеспіви принесуть у кожну домівку тепло і доброзичливість, а Господня Благодать пребуде з нами впродовж нового 2012 року.


Зі святом Різдва Христового !



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник