back

Голова облдержадміністрації задовільно оцінив підсумки проведення оздоровчої кампанії 2011 року

06-10-2011 | 11:19

Про це він повідомив під час проведення виїзного розширеного засідання Колегії облдержадміністрації у Корюківському районі.

Він зазначив, що питання оздоровлення та відпочинку дітей перебуває під особливим контролем Президента України Віктора Януковича.

На засіданні Ради регіонів Глава держави наголосив на необхідності посилення цього напряму роботи, особливо щодо оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У 2011 році в області було оздоровлено 98,5% (у 2010 – 94%) дітей цієї категорії.

Володимир Хоменко підкреслив: необхідно вивчити кожну конкретну ситуацію та, застосувавши індивідуальний підхід, вже сьогодні зробити все, щоб у наступному році мати стовідсоткове забезпечення оздоровчими послугами дітей зазначеної категорії.

За словами очільника області, головним пріоритетом наступної оздоровчої кампанії має стати, перш за все, саме оздоровлення дітей, чого не забезпечать пришкільні табори. Разом з тим не повною мірою ще використовуються можливості місцевих оздоровчих закладів, завантаженість яких у 2011 році склала лише 56 %. Отже, є резерв, є над чим працювати наступного року.

Він також наголосив на тому, що головам райдержадміністрацій, районних та міських рад необхідно взяти під особистий контроль питання оздоровлення дітей, скоординувати роботу на місцях так, щоб наступний 2012 рік дійсно став роком оздоровлення та відпочинку.





Прес-служба облдержадміністрації