back

Проекти з реконструкції, що фінансуються з держбюджету, у стадії завершення

09-12-2015 | 14:09

У Новгороді-Сіверському уже стовідсотково здійснено реконструкцію дорожнього полотна на вулицях Червоноармійська, Леніна та Карла Маркса. На це було витрачено понад 800 тисяч гривень з державного бюджету.

На результати роботи подивися і перший заступник голови обласної адміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Ситник.

Також під час робочої поїздки, яка пройшла 8 грудня, керівники оглянули інші об’єкти, що потребують ремонту.

Головна увага була прикута до зсувів ґрунту, які несуть загрозу життю та майну людей.

Два місяці тому міський голова Новгород-Сіверського запросив мене оглянути місця зсувів ґрунту. Тоді було вирішено направити кошти з Природоохоронного фонду на проведення протизсувних заходи на вулиці Весняній,— зазначив Леонід Сахневич. — У наступному році цих коштів ми не матимемо, втім проблема є і її треба вирішувати. Сьогодні я оглянув ще чотири точки зсувів, які можливо, будуть укріплюватися уже за рахунок фінансування з фонду регіонального розвитку.



У цей же день перший заступник голови ОДА ознайомився із ходом реконструкції житлового будинку та міського будинку культури у Мені. На покращення фасаду останнього було виділено більше 1,5 мільйона гривень з державного та місцевого бюджетів. Усі необхідні матеріали уже закуплено та проведено повну заміну вікон.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації