back

Об’єднаним громадам допоможуть створити ЦНАПи

09-12-2015 | 10:08

ЦНАП означає Центр надання адміністративних послуг. Його мета — спрощення процедури надання громадянам адміністративних послуг та поліпшення якості цих послуг.

Допомогу пропонує Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Ця компанія за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини займається реалізацією проекту "Реформа управління на сході України".

У ході виконання проекту буде відібрано 10 територіальних громад, які отримають технічну допомогу у створенні Центрів надання адміністративних послуг, а саме: ремонт приміщень для ЦНАП, матеріально-технічне забезпечення та програмне забезпечення, консультації з питань впорядкування організаційних документів, навчання персоналу ЦНАП. Обсяг технічної допомоги буде визначено окремо в кожній територіальній громаді.

Але найголовнішою умовою участі у конкурсі є те, що до участі у ньому допускаються лише об'єднані територіальні громади, утворені відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Форму заявки, а також інші необхідні документи, можна отримати безпосередньо звернувшись до проекту "Реформа управління на сході України" електронною поштою за адресою [email protected] або на офіційному сайті в мережі Інтернет www.ims-ukraine.org. Заявка заповнюється і подається українською мовою до 23:59 (за київським часом) 16 грудня 2015 року.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації