back

Міжнародна гра «Віват, інтелект!» 2015 року: старі і нові друзі

08-12-2015 | 13:42

Початок зими для юних інтелектуалів Чернігівської області ознаменувався визначною подією, на яку з особливим нетерпінням чекали переможці обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» у 2015 році – команда «Кліо» з міста Ніжина (педагог-тренер – Василь Сурков).

Уже вп’яте Чернігівщина гостинно приймає команду «Ковчег» Гомельського державного обласного Палацу творчості дітей та молоді Республіки Білорусь (педагог-тренер – Ольга Клімович, координатор – Тамара Клімович).

Цьогоріч кордони Міжнародної гри розширилися. Продемонструвати свій рівень інтелекту у змаганнях до Чернігова завітали команда «Мегаполіс» спеціалізованої ЗОШ №291 з поглибленим вивченням іноземних мов з Києва (педагог-тренер – Світлана Людвиченко) та команда «Знавці» Одеської спеціалізованої школи №35 з поглибленим вивченням англійської мови (педагог-тренер – Ольга Цейтлін).

3 грудня гостей радо зустрічали у Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва. Цікава програма для учасників гри сприяла налагодженню товариських стосунків, створенню атмосфери щирості й відкритості.

4 грудня відбулася довгоочікувана гра. У студії обласної телерадіокомпанії не було жодного вільного місця. Для присутніх було підготовлено відеосюжет, який допоміг відчути атмосферу, що панувала на відбіркових іграх Чемпіонату 2015 року, зарядитися позитивом і налаштуватися на гру. Також у цей день до студії для нагородження завітала команда «Довженківці» Сосницького району – переможець Інтернет-голосування.

Хто ж став переможцем гри? Залишиться Кубок в Україні чи поїде до Білорусі? Про це ви дізнаєтесь, переглянувши трансляцію гри на обласному телебаченні 19 грудня 2015 року о 21.00. Приєднуйтесь до шанувальників гри. І ви не пожалкуєте.






За інформацією
Управління освіти і науки облдержадміністрації