back

Петро Порошенко: Реформи – попереду, і це потребує об’єднання всіх зусиль

08-12-2015 | 08:56

Президент Петро Порошенко наголошує на тому, що українським демократичним силам слід консолідуватися, щоб наступні чотири роки присвятити втіленню реформ.

Під час заяви для засобів масової інформації за результатами зустрічі з Віце-президентом США Джозефом Байденом Президент повідомив, що на зустрічі, серед іншого, обговорювалось питання необхідності консолідації всіх демократичних сил. «Ще раз хочу наголосити: в Україні за останні півтора роки пройшли три виборчі кампанії. Ми зробили все, щоб забезпечити повне перезавантаження влади», – сказав Глава держави, зазначивши, що проведені президентські, парламентські і місцеві вибори відповідали найвищим вимогам забезпечення вільного волевиявлення громадян.

«Час виборів пройшов, зараз у нас попереду – 4 роки без виборів. І за ці 4 роки треба провести всі реформи, які забезпечать відповідність України критеріям, у тому числі, і для вступу до Європейського Союзу, і для вступу в різні оборонні союзи», – заявив Петро Порошенко.

Президент наголосив: «Реформи – попереду, і це потребує об’єднання всіх зусиль. Сьогодні цього чекають українські громадяни, цього чекають за межами країни наші політичні партнери, і я впевнений, що ми це продемонструємо».

Глава держави подякував Віце-президенту США за «саме такий підхід». «Це ознака дуже доброго стратегічного партнерства між нами», – сказав Петро Порошенко.


Прес-служба Президента України