back

На часі – перевірка готовності господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період

19-09-2011 | 15:52

19 вересня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко у режимі селекторної наради провів засідання обласного оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період.

У засіданні взяли участь голови райдержадміністрацій, міські голови Ніжина, Прилук, Чернігова, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та представники найбільших підприємств житлово-комунального господарства області.

Під час засідання розглянуто питання підготовки господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовому періоді 2011-2012 років. Особливу увагу було приділено рівню підготовки закладів соціальної сфери.

Як зазначалося, до календарного початку опалювального сезону залишилося менше місяця. На сьогодні готовність в середньому становить 95%. У переважній більшості населених пунктів роботи завершені відповідно до затвердженого плану.

Станіслав Прокопенко акцентував увагу на стовідсотковому рівні готовності обладнання, яке задіяне в осінньо-зимовий період, та проведенні до 1 жовтня повних розрахунків за спожитий природний газ, електричну енергію, надані житлово-комунальні послуги.

Ряд першочергових завдань для забезпечення належного початку та стабільного проходження опалювального періоду до кожного виконавця буде доведено відповідним рішенням.


За інформацією головного управління
житлово-комунального господарства облдержадміністрації