back

Чернігівські спортсмени готуються до Олімпійських ігор 2016 року

07-12-2015 | 13:19

У щорічній асамблеї Національного олімпійського комітету України в області, яка відбулася 3 грудня, взяли участь 42 з 70 членів, у їх числі – голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. У порядку денному зібрання, яке пройшло 3 грудня, були наступні питання: звіт про діяльність у 2015 році, звіт ревізійної комісії, затвердження кошторису на 2016 рік, обрання нових членів обласного відділення і члена виконкому, а також затвердження змін до Положення Чернігівського осередку НОК України. Скоро Чернігівський обласний осередок НОК України буде називатися відділенням НОК України в Чернігівській області.

Робота відділення визнана задовільною. Наступний рік – олімпійський, тому спортивна спільнота покладає великі надії на українську збірну, в складі якої будуть і представники області. Ліцензії на участь в Олімпійських іграх здобули вже двоє чернігівців: боксер Дмитро Митрофанов і майстер спорту з кульової стрільби Олена Костевич, паралімпієць-футболіст Олег Лень буде захищати честь краю на Паралімпіаді.

Обласний осередок НОК України виділив кошти на стипендії нашим олімпійцям і на час підготовку до найголовніших спортивних змагань наступного року.



Прес-служба облдержадміністрації