back

Триває ремонт закладів бюджетної сфери на Бахмаччині

04-12-2015 | 14:37

Заклади бюджетної сфери, які реконструюються за рахунок субвенції з державного бюджету у Бахмацькому районі вчора оглянули перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Ситник.

Це зокрема — поліклінічне відділення Бахмацької центральної районної лікарні, в реконструкцію якого вкладено більше, ніж 2 мільйони гривень. Ремонтно-будівельні роботи тут проводяться з використанням сучасних технологій і матеріалів, з впровадженням заходів теплореновації. Нині завершено мурування зовнішніх стін з керамічної цегли, влаштування стін фасадів плитами з каркасом риштувань. Покрівлю, яка є найпроблемнішим місцем будівлі, утеплено, наразі у завершальній стадії перекриття її металочерепицею.

Наступним об’єктом, на якому побував Леонід Сахневич — районний будинок культури, де продовжуються роботи з ремонту глядацької зали.

Як районна влада, так і підрядні організації підійшли серйозно і відповідально до поставлених завдань. Також приємно, що громада взяла участь у співфінансуванні об’єктів, це свідчить про співпрацю задля покращення життя людей, — наголосив Леонід Сахневич.

Також керівники оглянули скульптурну композицію "Гетьмани. Молитва за Україну" у Батурині, яка наразі потребує проведення додаткових укріплювальних робіт.

Леонід Сахневич зазначив, що облдержадміністрація готова розглянути будь-які пропозиції фахівців щодо вирішення цього питання та прийняти відповідне рішення колегіально.



За інформацією Бахмацької РДА