back

Володимир Хоменко: «Школу потрібно побудувати так, щоб усі батьки захотіли віддати до неї своїх дітей»

04-10-2011 | 17:20

4 жовтня в рамках робочої поїздки по області голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав будівництво нового корпусу школи-гімназії №1 в Прилуках. Будівельні роботи, а точніше – земляні (нині працює техніка на підготовці котловану) на цьому об’єкті розпочалися кілька тижнів тому. Керівник області цікавився графіком робіт, станом використання виділених коштів.

Міський голова Юрій Беркут, керівник підрядної організації ПП «Стимул» Віктор Колесник запевнили голову облдержадміністрації, що на даний час будівельники укладаються у відведені графіки і до зими повинні освоїти виділені 3 млн.200 тис. гривень. Планується, що до кінця року будівельники вийдуть на «нульовий цикл» і вже в січні-лютому почнуть цегляну кладку першого поверху.

Володимир Хоменко ще раз наголосив, що школу потрібно ввести в експлуатацію до кінця 2012 року і висловив надію, що будівельники і в строки вкладуться, і роботу виконають якісно. «Школу потрібно побудувати так, щоб усі батьки захотіли віддати до неї своїх дітей – від Заїзду до Манжосівки», - сказав Володимир Миколайович.

Водночас йшла розмова про подальшу долю нині діючого приміщення гімназії. Юрій Беркут розповів, що за кошти міського бюджету планується розробка документації на реконструкцію приміщення. І як тільки буде збудовано нове приміщення і реконструйовано старе, відразу збільшиться кількість учнів у гімназії. І в той же час вивільняться приміщення у типових дитячих садках, де нині навчаються учні молодших класів. Таким чином, будівництво школи вирішить якщо не повністю, то хоча б частково проблему приміщень для дошкільних дитячих закладів.

У робочій поїздці Володимира Хоменка супроводжував начальник управління освіти обласної державної адміністрації Анатолій Заліський.

Того ж дня Володимир Хоменко побував у дитячому закладі інтернатного типу в Удайцях. Основна мета поїздки, як сказав голова облдержадміністрації, - подивитися, як цей заклад підготовлений до роботи і життя в зимовий період і особисто пересвідчитися, чи все там гаразд.





За інформацією районної газети "Прилуччина..."