back

Будівництво Седнівського навчально-виховного комплексу ведеться згідно із затвердженим графіком

03-10-2011 | 08:15

1 жовтня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко разом з народними депутатами України Михайлом Чечетовим та Григорієм Маньковським, керівниками Чернігівського району та керівництвом ВАТ "Домобудівник" оглянули будівництво Седнівського навчально-виховного комплексу.

Будівництво навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи на 240 місць та дошкільного навчального закладу (ясла-садок) на 35 місць розпочато в 2007 році та призупинено у 2009 році.

Торік за сприяння народного депутата України Михайла Чечетова будівництво комплексу було відновлено, виконавцем робіт визначено ВАТ "Домобудівник".

Будівництво Седнівського навчально-виховного комплексу ведеться згідно із затвердженим графіком, а отже 1 вересня 2012 року він гостинно відкриє двері учням.

Після завершення будівництва Седнівського навчально-виховного комплексу підвіз дітей буде здійснюватись шкільним автобусом із сіл Черниш, Клочків та Нове. Крім того, організованим підвозом буде забезпечено дітей дошкільного віку із сіл Черниш і Клочків, у яких відсутні дитячі садки.















Прес-служба облдержадміністрації