back

Чернігівські військові розвідники відзначили День частини

03-12-2015 | 15:06

У Чернігові колектив Регіонального центру радіоелектронної розвідки “Північ”, яким командує підполковник Віталій Сардак, відзначив 24-ту річницю з дня створення військової частини.

У клубі центру військовослужбовців з Днем частини привітав начальник управління розвідки оперативного командування «Північ» полковник Сергій Бачурін. Він зазначив, що Регіональний центр радіоелектронної розвідки “Північ” - одна з кращих розвідувальних частин Сухопутних військ Збройних Сил України, а чернігівські розвідники, які нині виконують свої обов’язки в рамках антитерористичної операції, є прикладом самовідданості, патріотизму, мужності та героїзму.

Чимало військовослужбовців центру командування нагородило військовими відзнаками, почесними грамотами та подяками.

Також розвідників з Днем частини святковою концертною програмою привітав і колектив артистів Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України. А військові ветерани, які свого часу служили в частині, подарували своїм правонаступникам оргтехніку та побажали самовіддано служити Батьківщині, не посоромити честь частини, якій вони віддали чималу частку свого життя.



За повідомленням Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України в області