back

Голова ОДА привітав працівників прокуратури

01-12-2015 | 21:02

У вівторок, 1 грудня, в приміщенні Прокуратури Чернігівської області відбулися урочисте зібрання з нагоди Дня працівників прокуратури. Відповідно до усталеного формату подібних заходів, учать у ньому взяли керівники виконавчої та представницької влади області, органів правопорядку та безпеки, інші високі гості.

Звертаючись до присутніх працівників прокуратури області, голова ОДА Валерій Куліч зазначив, що труднощі процесу реформування служби не мають впливати на ефективність поточної роботи, а у перспективі дадуть позитивні результати державі та кожному громадянину.

З нагоди професійного свята почесною грамотою обласної державної адміністрації було нагороджено:

Герасименко Тамару Михайлівну – начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;

Кожедуба Євгенія Миколайовича – начальника слідчого відділу прокуратури Чернігівської області;

Розенка Дмитра Олеговича – прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

Булавко Оксані Володимирівні – прокурору відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;

Кравченку Володимиру Володимировичу – прокурору прокуратури міста Чернігова;

Крупку Сергію Володимировичу – прокурору відділу ювенальної юстиції прокуратури Чернігівської області;

Сидоренко Марині Володимирівні – прокурору прокуратури Городнянського району;

Тимошенкову Володимиру Івановичу – прокурору з питань організаційно-методичної роботи відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

Вітальні слова та нагороди адресувалися працівникам прокуратури також від прокурора області Віктора Носенка, голови обласної ради Ігоря Вдовенка, народного депутата України Владислава Атрошенка, начальника Управління СБ України Олександра Довженка, голови апеляційного суду області Садіга Тагієва і митрополита Чернігівського і Новгород-Сіверського (Української православної церкви московського патріархату) Амвросія.



Прес-служба облдержадміністрації