back

Чернігівському національному педагогічному університету ім. Т. Г. Шевченка — 95 років!

30-09-2011 | 19:19

Урочистості з нагоди 95-річчя Чернігівського національного педагогічного університету ім.Т.Г.Шевченка відбулися 30 вересня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Тканко, який зачитав вітання голови облдержадміністрації Володимира Хоменка.

«Завдяки висококваліфікованому професорсько-викладацькому складу, солідній науковій школі, розвиненій інфраструктурі, університет надає якісну освіту за європейськими стандартами. Переконаний, що і надалі високий рівень підготовки педагогічних та наукових кадрів, постійна робота над удосконаленням навчально-виховного процесу будуть надійною запорукою збереження та примноження багатих традицій національної педагогічної школи», — йшлося у вітанні.

З урочистою промовою до своїх колег звернувся ректор Чернігівського національного педагогічного університету Микола Носко. Чималі здобутки цього вищого навчального закладу на освітянській ниві області відзначили також заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, міський голова Олександр Соколов.

Почесні гості вручили кращим представникам професорсько-викладацькому складу, співробітникам та випускникам університету грамоти, відзнаки і подяки.

Ще одним подарунком для учасників заходу стала святкова концертна програма.















Управління у справах преси та інформації
облдержадміністраці