back

Вітання з нагоди Дня працівників освіти

30-09-2011 | 19:30

Шановні освітяни Чернігівщини,
дорогі ветерани педагогічної праці !

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти.

Обрана вами професія – нелегка, але дуже важлива для нашого суспільства. Саме вчитель відкриває перед дитиною світ знань, дає перші уроки добра, чесності і справедливості, вчить любити рідну землю, пишатися своєю країною.

Завдяки вашому професіоналізму і мудрій державницькій позиції освіта області щороку додає в якості, а освітні реформи набувають нового імпульсу.

Сьогодні як ніколи українському суспільству потрібні освічені, талановиті, високоморальні і духовно розвинені особистості.І саме на освітян покладено важливу місію – формувати інтелектуальну, духовну та культурну основу майбутнього України.

Проголошення 2011 року, згідно з Указом Президента України Віктора Януковича, Роком освіти та інформаційного суспільства стало свідченням значної уваги держави до освітньої галузі, запорукою подальшого її реформування та розвитку.

Сьогодні перед педагогічною та науково-академічною спільнотою регіону стоять відповідальні завдання – спрямовувати свої зусилля на інтеграцію науки і освіти, поглиблення наукових досліджень та поліпшення підготовки кваліфікованих фахівців, які активно включаться в роботу по розбудові Чернігово-Сіверського краю.

Тільки об’єднаними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників освітянської галузі зможемо в повній мірі реалізувати нашу спільну мету – створити в області систему якісної доступної освіти та належні умови для самореалізації особистості, забезпечити гідні умови праці педагогів.

Бажаємо вам добра і здоров’я, родинного затишку, творчої наснаги і вагомих здобутків в освітній та науковій діяльності задля кращого майбутнього рідної Чернігівщини та всієї України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник