back

Голова ОДА провів черговий особистий прийом громадян

23-11-2015 | 20:59

Зв’язок із громадою є одним із ключових елементів у роботі органів виконавчої влади. Тому, крім щоденних робочих зустрічей, поїздок та нарад, голова обласної державної адміністрації спілкується з земляками – жителями Чернігівщини – і через звернення громадян: письмово – у формі запитання-відповідь і під час особистих прийомів. Черговий прийом відбувся наприкінці минулого тижня.

Аби не порушувати конфіденційності, ми не публікуємо зміст розмови та імена осіб, які звертаються. Лише зазначимо, що цього разу до голови ОДА Валерія Куліча зверталися здебільшого з питань працевлаштування (у медичній сфері) та стосовно сприяння налагодженню гідних умов проживання для людей похилого віку – вимушених переселенців із зони АТО. У свою чергу Валерій Куліч роз’яснював необхідні аспекти можливого шляху розв’язання проблем, давав відповідні доручення та заглиблювався у ситуацію, щоб у межах своїх владних повноважень та особистих якостей допомогти тим, хто звернувся.

Також зазначимо, що на період відпустки основного працівника Т.В. Ющенко по догляду за дитиною, відділ роботи зі зверненнями громадян Чернігівської ОДА очолює Олена Василівна Соловей (розпорядження №709-к від 02 листопада 2015 року).



Прес-служба облдержадміністрації