back

Телекомпанія «Прилуки» відзначила двадцятий день народження

17-11-2015 | 12:03

У День працівників радіо, телебачення і зв'язку, який відзначали вчора, своє двадцятиріччя відзначило КП «Телекомпанія „Прилуки“» Прилуцької міської ради.

Прилуцьке телебачення може похвалитися великою кількістю (більше сорока) програм і передач власного виробництва. Якісний медійний продукт привертає увагу близько п’ятисот тисяч глядачів з Чернігівської, Київської та Полтавської областей.

Сьогодні на ТК «Прилуки» працює креативна, професійна команда, з якою можна досягти високих результатів, удосконалити роботу телеканалу. Над чим ми і трудимося. У планах – повне оновлення обличчя каналу через започаткування нових програм та проектів, кардинальну зміну принципів подачі матеріалів, — зазначає нинішній директор телеканалу Ірина Павлютіна.

На урочистості з нагоди подвійного свята до міського Будинку культури завітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Биконя, представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в області Ірина Сенченко, голова Прилуцької райдержадміністрації Валентина Ковтун, міський голова Ольга Попенко, помічники народних депутатів України, колеги та громадськість.

– Телекомпанія «Прилуки» одна з трьох телекомпаній Чернігівщини, які мають відповідну ліцензію і здійснюють мовлення в цифровому форматі (DVB-T2). Вона тримається на хвилі технічного прогресу і демонструє розуміння важливості розвитку, оновлення та реагування на виклики сьогодення, — наголосив у вітальному слові Сергій Биконя.

Також він подякував телевізійникам за сумлінну щоденну працю та вручив почесні відзнаки.

Заступник голови ОДА зазначив, що обласна влада підтримує розвиток медіа в регіоні. Саме тому телекомпанію «Прилуки» було включено до числа учасників Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області.

До слова, телекомпанія стала учасником і оновленої Програми та до 2020 року отримуватиме удвічі більше коштів.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації