back

Яке це славне слово - хлібороб

13-11-2015 | 14:11

Головні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства на Чернігвщині зібрали творців нашого достатку, творців життя, краси земної та, мабуть, найсвятішого, що є на цьому світі, хліба.

На тлі вишиваних рушників розпочалося професійне свято: нагороди та відзнаки тим, чиєю працею живе сьогодні весь народ, вручали на сцені голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв, директор Департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Микола Кваша та директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Хоботня.

Усі були рівні у тому урочистому дійстві – голова адміністрації і механізатор, доярка й економіст, агроном і вчений. Цьогорічні врожаї українських ланів продемонстрували особливу значущість їхньої спільної праці, яка з кожним роком підтверджує імідж України як потужної і самостійної аграрної держави в світі.

Сьогодні всі слова щирої подяки лунали з вуст посадовців господарям землі, невтомним її трудівникам, людям, для яких нелегка праця була і залишається сенсом життя.

Піднесеного настрою учасникам святкування додали майстри мистецтва Чернігівщини. Програма концерту була так само щедра, як нинішні врожаї. В піснях впізнавалися традиції поколінь хліборобів і гречкосіїв нотки самої невмирущої душі народу - народу, гідного шани і поваги.


За повідомленням Департаменту

агропромислового розвитку ОДА