back

Обласна спартакіада депутатів обласної, районних та міських рад відбулася в Чернігові

12-09-2011 | 09:10

У рамках проведення в Чернігові Дня фізичної культури та спорту 10 вересня пройшли святкові заходи: вшанування ветеранів спорту, Всеукраїнський олімпійський урок, показові виступи спортсменів з різних видів спорту, відкритий Кубок Чернігова та III кубок ДСТ «Спартак» з фітнесу. У заходах загалом взяло участь більше 1,5 тисячі чоловік.

На стадіоні ім. Ю.Гагаріна в цей день відбулася обласна спартакіада депутатів обласної, районних та міських рад, присвячена 20-річчю українського спорту.

Учасників змагань та численних глядачів привітали депутат обласної ради, перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко та голова обласної ради Анатолій Мельник.

На спортивних майданчиках та в залах стадіону пройшли змагання депутатів з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів.

Збірна депутатів обласної ради, очолювана Станіславом Прокопенком та головою постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Іваном Чаусом, за підсумками спартакіади посіла 8 місце. Головний же її здобуток — першість у турнірі з міні-футболу.

У загальнокомандному заліку перемогли спортсмени-депутати Варвинського району, друге місце посіла команда обласного центру, на третьому — бобровичани.

Заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, відзначення 20-ти річчя вітчизняного спорту та проведення в області «Олімпійського уроку» тривають.