back

Про електронні державні закупівлі – для підприємців області

12-11-2015 | 08:08

Про систему електронних державних закупівель говорили 10 листопада на семінарі-навчанні для суб’єктів господарювання. Захід, проведений Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації, зібрав близько 150 підприємців з усієї області.

Тема є надзвичайно актуальною, адже найближчим часом державою планується запровадження обов’язковості проведення електронних закупівель.

Нині ж в Україні задіяні до процесу електронних державних закупівель 6 електронних торгівельних майданчиків. Фахівці 5-ти з них взяли участь у семінарі. Вони поінформували представників малого і середнього бізнесу про можливості та переваги запровадження системи електронних закупівель, зокрема, про відкритість і прозорість сфери державних закупівель, доступність для широкого кола постачальників.

Учасники семінару-навчання мали можливість ознайомитися з теоретичними і практичними аспектами проведення електронних державних закупівель, отримати відповіді на важливі для них питання.

До відома підприємців!

Електронні закупівлі здійснюються через автономну систему електронних торгів «ProZorro»(www.prozorro.org). До системи приєднані шість електронних торгівельних майданчиків, через які здійснюються електронні закупівлі:

- www.dz.prom.ua

- www.smarttender.biz

- www.e-tender.biz

- www.dzo.com.ua

- www.public-bid.com.ua

- www.newtend.com/gos-zakupki.

Вже зараз електронні закупівлі товарів поступово запроваджуються в практику діяльності розпорядників бюджетних коштів.




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації