back

Малюків Бобровиччини виховуватиме «Котигорошко»

10-11-2015 | 07:48

Минулі вихідні видались надзвичайно радісними і святковими для громади с. Рудьківка Бобровицького району. 6 листопада дорослі та найменші мешканці села щиро раділи здійсненню давньої мрії, адже цього осіннього дня урочисто відкрив свої двері дошкільний навчальний заклад «Котигорошко».

Завдяки підтримці влади, активності батьків, згуртованості спонсорів на території села з`явилася ще одна освітня установа, яка відкриватиме світ та надаватиме необхідні знання маленьким рудьківчанам.

Сучасний дитячий садочок на 40 місць відкрито у пристосованому приміщенні. Для якісного виховання, всебічного творчого розвитку та зручного відпочинку малюків у закладі створені всі умови: затишні ігрові кімнати із сучасними меблями, комфортні спальні із компактними двох’ярусними ліжками. Відповідне естетичне оформлення закладу одразу налаштовує на творчий лад. Навчально-виховний процес у ДНЗ забезпечують завідувач, 3 вихователі, психолог та музичний керівник.

На урочистостях з нагоди відкриття побували всі небайдужі люди, які долучились до цієї благородної справи: голова районної ради Олександр Шапченко, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Ляховенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Станіслав Лоленко, начальник фінансового управління райдержадміністрації Анатолій Велігорський, підприємці, спонсори та чисельна сільська громада.

У подарунок від меценатів вихованці закладу отримали меблі, холодильник, ігровий майданчик, іграшки від підприємців району, стендове обладнання від відділу освіти.

Після урочистостей батьки і діти з радістю та легким хвилюванням переступили поріг закладу.

Тепла і затишку в дитячому садочку, успіхів і перших перемог у здобутті освіти бажаємо рудьківській малечі!








Прес-служба Управління освіти і науки ОДА